96 ÅRS KALAS ♡

Efter skolan firade vi min helt otroligt härliga gamlamormor som fyllde hela 96 år idag!
Hon är någon som jag alltid har beundrat och tyckt väldigt mycket om, hon är en av de finaste människorna jag vet ♡
Glömde min systemkamera hemma tyvärr så fick bli dåliga iphone 4 bilder.



Den godaste smörgåstårtan jag någonsin ätit, himmelskt!!

En tårta jag och mormor gjorde av mormors GODASTE vaniljkaka och la på chokladmousse och färska hallon, de va de bland de godaste jag ätit. Ska verkligen göras om, på min födelsedag kanske?
Hon har det så mysigt och fint i sin nya lägenhet.

GRÖNT ÄR SKÖNT ♡

Kvällen blir grön. Målade naglarna i en fin ny pastellgrön färg och jag älskar det. Har alltid varit förtjust i pastellfärger på kläder och liknande, men aldrig riktigt "vågat" ha något starkt på fingrarna då det lätt kan bli ganska mycket. Men detta ska jag bära i någon/några dagar eller måla om med ett lika fint blått.
Ursäkta fingrarna på bilderna, men blev precis klar och har inte hunnit filat/ta bort färgen.



GO HELG ♡

Helgen har tillbringats mestadels med min bästa Cajs, och vi har haft en hur go helg som helst som alltid!
I fredags var vi med några killkompisar och myste och igår börja vi med förfest hos Cajsa med några tjejer och sedan drog vi ut, bra kväll!

Vaknade upp hos Cajsa och chillade till film innan vi drog hem till mig och lagade mat och kollade ännu en film och bara myste. Hon gick för en stund sedan och nu ska jag ta och plugga lite om jag har orken, rätt seg idag asså!
Tog inte alls några bilder i fredags.
Några bilder från förfesten igår :
Idag, söndag :
Älskar känlsan av att kunna sitta ute, eller vi satt i uterummet idag, men ändå skönt att komma ut från huset!
Tänkte grilla, men vi stekte en go kotlett istället. Klyftpotatis och hemmagjord vitlöksås, söndagslyx!

LYX MORGON ♡

Godmorgon!! jag är på såå bra humör, känner mig som den lyckligaste på jorden!(?) Vaknade upp med ett sånt sug av att ut och springa, så tog snabbt på mig löpardojjorna och sprang ut. Sprang/joggade i ungefär 40 min, och gud vad skönt det var! ska verkligen göra detta oftare, är så mycket skönare att springa ute än på gymmet. 
 
När jag kom in så gjorde jag min favorit mugcake, och såklart är den nyttig som den förra. Medans jag fixade iordning frukosten tappade jag upp ett varmt bad i jaccuzin, finns verkligen ingenting bättre!!
Där låg jag tills nu och bara njöt av livet!

Jag toppade min choklad muggcake med kvarg som jag blandade ner vaniljsocker och bär i. Sedan la jag på björnbär och banan. Helt otroligt gott!

DAGENS LOOK ♡



BANANPLÄTTISAR ♡

När jag kom hem vart jag sååå sugen på bananplättar så stekte några och jääävel vad gott det är asså. Perfekt till mellanmål som frukost, kvällsmat eller bara när du är sugen på något! Godare än vanliga typ, och så mycket nyttigare. Toppade med jordgubbar, mango och kesella vanilj då jag ätit upp den sista kvargen. Och nej, mangon är inte rutten utan jordgubbarna färgade av sig ;)

MIN ONSDAGSKVÄLL ♡

Efter skola, ett hårt träningspass, plockat upp i rummet, mat och en lång dusch så myser jag ner mig i sängen med Gyllene Tider, jordgubbar, banan, vanilj kesella och bästa boken. Och levande ljus! Kan verkligen inte klaga på livet just nu asså! fast det är nationella hela dagen imorgon och idrottsprov på fredag...
Ska nog kolla på en avsnitt av One tree hill innan jag somnar också, helt beroende!!
Hoppas ni får en mysig kväll, natti :*

REDAN ONSDAG ♡

Dagarna går så otroligt fort nu asså, hänger inte riktigt med!! Har massa nationella nu framöver och allt är bara så mycket. Därför jag inte kunnat blogga så mycket, jag har liksom inte haft tid eller har.
Just nu mobilbloggar jag då jag inte orkar ta upp datorn och ta bilder med systemkameran.
Nu ska jag fixa mig, sen dra till skolan och ha ännu ett nationella idag. Matte.
Ha en bra dag alla ♡


MAT OCH FOTBOLL ♡

Sitter nu och äter godaste kycklingen och kollar på Elfsborg-Djurgården på tv:n efter ett hårt och svettigt träningspass! Elfsborg leder nu med 2-0 och det är så jävla gött, äntligen ser det bra ut för dom. Är inte alls så mycket för fotboll, men har blivit mer och mer intreserad nu det sista, haha konstigt nog.
När matchen är slut så ska jag lägga mig och försöka sova faktist, är grymt trött och har nationella första lektionen imorgon så vill vara utvilad, vi hörs imon ♡
 

OUT ♡

Nu ska jag snart ut och käka pizza och mysa i solen med bästa Cajsa! Ha en underbar dag alla <3
Bjuder på dåliga photobooth bilder, ska försöka ta lite mysiga bilder ute idag! puss 

ANOTHER SUNNY DAY ♡

Godmorgon :) Så otroligt skönt att vakna upp ännu till en solig dag! Man blir verkligen på såå mycket bättre humör, en dag kan inte börja bättre!
 
Var så sugen på smoothie imorse så gjorde en på björnbär, naturell yohurt och kvarg, men var tvungen att ta i lite sötningsmedel i, för att björnbären var hur sura som helst. Jag toppade med tinade björnbär och kokos! Nomnomnom :)
Satte mig på framsidan idag också, så himla mysigt!!

Var tvungen att zooma in på sista bilden, hur gulliga är de inte? Älskade djur!!

HÄRLIG MORGON ♡

Vaknade upp av att solljuset trängde sig igenom persiennerna, så det blev inte någon lång sovmorgon som jag trott efter gårkvällen/natten. Men det gjorde mig inget, för blev på så bra humör så jag bara skuttade ur sängen för att kunna göra frukost och sätta mig ute och äta.
 
Äntligen kan man sitta på framsidan av vårat hus då det alltid är morgonsol där. Och pappa har byggt en ny terass så det är så mysigt. Och sedan förflyttar man sig till baksidan under dagen, underbart!
 
Nu ska jag börja göra iordning mig lite smått och sedan åka ner till stan och träffa en kompis och hitta på lite mysigt!
Hoppas ni får en bra dag i solen, puss&kram 


Min katt njuter lika mycket om inte mer av vädret, finaste!!

CURLY HAIR ♡

Kom hem för en stund sedan från stan. Har tränat sedan gick jag till min kompis där hon har sin praktik och fick mitt hår stylat tills ikväll då jag ska till Amanda. Vi tjejgänget från min förra klass (7-9) ska träffas och laga mat och ha lite mysigt! ska bli riktigt roligt att träffas vi 5 igen och bara prata! det som är tråkigt när man börjar gymnasiet är att man glider ifrån varandra när man får nya klasser osv..och äntligen ska vi 5 samlas igen! mys.
Senare på kvällen kommer lite annat folk. Kommer nog inte bli annat än roligt :)
 
Nu ska jag sätta på musik och börja sminka och klä på mig, ingen aning vad jag ska ha på mig!! som alltid..
Ha en bra kväll på er, pussilipuss
 

NYTTIG CHOKLAD MUGCAKE ♡

Slängde ihop något helt otroligt gott imorse efter sett så otroligt många "healthy konton" på instagram göra nästan likadant. Och det blev helt enkelt raveparty i min mun!!!
 
Det var första gången jag gjorde det så det var ju såklart lite extra pirrigt att göra det för att jag inte ville att något skulle bli fel, men gäller bara att följa receptet från grunden.
Jag gjorde en mangofluff som topping som blev så otroligt god. Man kan göra hur många olika "fluffar" som helst, nästa gång ska jag prova hallonfluff, kan inte bli annat än gott!
 
Jag hade ganska brottom tyvärr så upplägget blev inte så snyggt, men huvudsaken det var gott och ni får se lite hur det ser ut, och jag tycker absolut ni ska prova på detta! det var absolut inte första gången för mig.

Här har ni receptet
Ingredienser mugcake:

  • 1 dl fiber havregryn
  • 2 äggvitor
  • 1/2 dl mjölk
  • 1/4 dels banan
  • 1 msk kakao

1. Häll ner alla ingridienser i en skål och mixa med stavmixern.
2. När allt är en rinnig massa så häller du ner det i en skål/mugg/glas som tål microvågsugn och hög värme.
3. Ställ in den i micron i 3min på högsta effekt.
4. Vänd skålen/muggen/glaset upp och ner över ett fat och sen har du en härlig muggformad sak framför dig! Jag tog en skål som var alldelles förstor, därför blev min inte så jätte "fin" men äsh.
5. Toppa med valfria tillbehör, Jag hade mango och några skivade bananer! Nomnomnom!

 

Ingredienser mangofluff:

  • 2dl mango
  • 1 äggvita
  • 1 klick kvarg
    Och det mixar du tills det blir ett litet "fluff" 

SORRY

Har verkligen inte haft tid med att blogga igår. Och idag har jag inte hunnit och hinner inte heller. Så otroligt tråkigt då jag har så mycket jag vill dela med mig av. Men imorgon kommer det bli bättre!
 
Tog iaf två dåliga och fula bilder på mig imorse. Bättre än inget ;)  hade på mig det svarta linnet jag köpte från faith, fast jag hade en jeansjacka utanpå för jag fryser lätt, haha. 
 


FAITH

I torsdags beställde jag lite kläder från faith och redan i lördags kunde jag hämta ut det i butiken. Hade beställt ganska mycket till mig och mamma, men allt föll mig inte i smaken när jag provade. Så det blev bara några stycken plagg, men är riktigt nöjd och bara längtar till sommaren! eller iaf att värmen och solen kommer :)
Dock är de väääldigt skrynkliga då de kom ihoprullade. De ska ju vara lite skrynkligt, men inte lika mycket som på bilderna. Hoppas jag!?
 

Två stycken linnen/blusar i svart och korall. Sitter hur fint och perfekt som helst. Blir två sommarfavoriter!

En klänning jag inte vet om jag ska behålla, men visst är den vacker och mysig på något sett? kan nog vara jätte fin att ha på sommaren med mina marenas eller ett par låga converse/boots. Ska fundera vidare!
En cardigan/blus eller va det heter i (grått?) jätte fin och skön att ha på sig! invigde den faktist idag med ett par svarta jeans och ett vitt linne under. Jätte bekvämt! den blev dock inte så skrynklig som den ser ut. Så den kanske ska vara så som resten av faith:s plagg? tycker om kläderna jätte mycket iaf, och det är ju huvudsaken.

ÖRONGODIS

Medans jag tar kort på mina kläder jag köpt så delar jag med mig av min absoluta favoritlåt som jag förknippar med sommaren 2011. Den här låten bl.a lyssnade jag på konstant varje dag förra sommaren. Jag bara mår sååå bra utav den här låten och den väcker så otroligt många minnen, både bra och mindre bra. Och hans röst och utseénde gör mig fortfarande helt varm i kroppen.. Lyssna och njuuuut!



FULLSPÄCKAD DAG

Inte blivit något inlägg idag pågrund av att jag varit upptagen i stort sett hela dagen. Och känns så jobbigt..vet själv hur tråkigt det är när man följer en blogg och den inte uppdaterar. Fast de klart, jag är ju ingen "super" bloggare och jag har inte heller sagt att jag ska blogga i stort sett varje dag. Men jag har ändå fått några läsare som klickar in här varje dag, och det är tråkigt att inte då haft något att blogga om då.
 
Men imorgon ska jag fota kläderna jag köpt och tänkte dela med mig av lite tankar också. Så hoppas ni kikar in då! Nu ska jag lägga mig och läsa i boken "Femtio nyanser av honom" och tagga prov imorgonbitti, underbart. 
 
Puss natti :) 

Får bli en bild jag la upp på instagram igår, fast den är dock från förra lördagen då jag var hos Julia.

GÅVA FRÅN D.M. RETRO

Om ni läst tidigare skrev jag att jag skulle få en gåva för att jag fått vänta så lång tid på min beställning från D.M Retro och igår så kom det ett litet paket på posten och det innehöll ett halsband och en ring. 
 
Jag själv är inte för så mycket halsband men ringen kan nog vara snygg. Dock var den alldeles förstor för mina små fingrar, men det kanske löser sig. Men bara tanken av att de skickar ut "gåvor" som de kallar det, till alla oss som fått vänta pågrund av olika skäl, är jätte gullig.
Jag är iaf jätte nöjd och glad för att jag äntligen fått mina varor och kommer helt klart handla där igen, utan tviel.
 
Hämtade ut ett paket idag också, besällt lite fina saker som jag ska visa i ett annat inlägg.


MORGONMYS

Godmorgon :) vaknade av att mamma kommer in och säger att frukosten är klar, ååh älskar den känslan av att bara resa sig upp efter en lång sovmorgon och bara sätta sig vid dukat bord. 
 
Och så har jag nu också blivit ägare till boken "Femtio nyanser av honom" som jag längtat så mycket efter att läsa trots mammas försök att jag inte får läsa den för den är alldeles för snuskig, haha men jag SKA läsa den. Jag känner många som säger att böckerna är verkligen hur bra som helst. Och nu äntligen, hähähä.

 Naturell yoghurt med färska hallon och lite osaltad nötmix på, hur gott som helst!!
Fick dock bli ljust bröd idag (som jag vanligtvis inte äter) men ätit upp all mörkt bröd och knäckebröd så det måste jag skriva på matlistan direkt! :)

-

Haft verkligen haft fullt upp idag, därför det inte blivit någon uppdatering, men trodde faktist inte det skulle vara så många som besökt ändå, är faktist glad för det hur töntigt det än låter (mina vänner brukar reta mig för min blogg, men det är la vanligt antar jag)
 
Men haft skola till 11:00 idag, sedan blev det träning i någon timme. Och efter det blev det Viskan med Cajsa och åt lite, perfekt start på helgen!
Och nu kom jag precis hem från Cajsa efter kollat på Let's dance och ätit gott, precis så en fredag ska vara!
Men skriver mer imorgon, då ska jag visa vad jag fått från DM.RETRO för att jag fått vänta så länge för min beställning.
Inget speciellt, men bara tanken av att de ger en gåva för väntetiden är gullig. 
Godnatt :)
Blir en instagram bild från dagen då jag och Cajsa får lite nostalgi känsla. Kommer ni ihåg de här glassarna? de man gjorde själv av saft? 
(min design kapar fortfarande av mina bilder, men det får vara så tills jag tar mig orken att fixa de, sorry)
 

KRETA 2011

Sommaren 2011 för snart 2 år sedan så var jag och mamma på Kreta och hade våran (mitt iaf) bästa vecka.
Och nu i sommar ska vi kanske boka det igen, samma stad och hotell, lovley!!

Vi träffade massor av underbara människor där och två av de 3 tjejkompisar som jag spenderade hela veckan med ska åka dit i sommar också. 
 
Så om det blir av kommer det bli såå underbart att träffa tjejerna igen och ha en lika bra, om inte bättre vecka (blir kanske 2 v.) igen! längtar så mycket och hoppas det blir av. Miss u girls!!!

 
Bara några av hur många bilder som helst från resan! jag längtar så jag spricker efter att få vara där igen med tjejerna och göra massa galna saker som sist :)

PLUGG, PLUGG, PLUGG

Ja, mitt liv kretsar just nu runt plugg..Har såå mycket att göra och jag mår riktigt dåligt av det faktist. Men det är bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det, och jag är redan en bit påvägen så det ska nog gå bra.
Får tänka att det är redan fredag imorgon, såå skönt! fast kommer ändå få plugga lite i helgen, haha.
 
Ser fram emot helgen, fast jag inte har planerat något. Jag gillar när man tar dagen som den kommer faktist, fast det är skönt att ha det planerat ibland.
Men orkade inte ta kort på kvällsmaten idag, så lägger upp gårdagens.
Vi hörs imon, då har jag nog inte så fullt upp med plugg :) ha en mysig kväll!
 

Stekt lax med kryddorna vitlök och citron/lime, det kan vara det godaste jag vet! och så sallad och fetaost till. Perfekt kvällsmat om man vill vara lite nyttigare eller inte har tid att göra något som tar lite längre tid.
(OGILLAR att bilderna skavs av för att de är större än vad min design tillåter, så hela tallriken och laxen kommer ju inte med, men ska försöka fixa det!)

NATTI

Så, nu är jag äntligen klar med Nationella presentationen inför imorgon plus pluggat matte och gjort några inlämningar! nu kan jag sova med gott samvete :) 
Vi hörs imon, då hoppas jag att något landat i min brevlåda, längtar!! Godnatt :)
Ps. Så glad och roligt att de är så många som hittat hit bara för jag skrivit ut länken på min instagram, hoppas ni kikar in fler gånger, haha wiiho

MELLIS

Hemma från ett träningspass på gymmet med Cajsa och jäklar vilken träningsverk jag kommer få i magen imorgon känner jag redan nu. Blev inget cirkelpass idag tyvärr, utan det blev endast mage och sedan löpbandet och cykling i 30 min. Men imorgon blir det cirkelträning.
Så nu sitter jag ute på altanen och äter lite mellanmål, och ska snart gå in och börja med allt plugg.. Svenska nationella, matte prov och två inlämningar tills imon. Någon som vill byta liv ikv?
Aja, ni får ha en fortsatt bra dag och njuuuut av eftermiddagssolen, den är uuunderbar :)

CIRKELTRÄNING

Skön dag idag, slutar redan klockan 2 och då blir de att åka direkt till gymmet för att köra ett av 3 cirkelpass jag har provat.  Det som jag använder mig av är detta här nedanför! Jag brukar köra det i 4 repetioner och vilar ca 1 min emellen.
Kört det 2 gånger innan och det är verkligen såå bra och jobbgt, men de är de verkligen värt!
Jag kan skriva mer utförligt hur man utför övningarna lite senare idag då man inte ser så bra på bilderna.
Så skriv ut det eller ha i mobilen eller vad som helst och ta med till gymmet om ni också känner för ett cirkelpass! :) Ha en bra dag!
 

MATERIELL KÄRLEK




 
Min underbara efterlängtade klänning! är så otroligt nöjd och gillar den såå mycket. Denna klänning blir absolut en av mina favoriter till sommaren. Kommer använda den flitigt som till kalas, fina dagar, kvällar och allt. En klänning som passar till mycket tycker jag! Otroligt nöjd :)

Vet säkert att någon/några individer tycker det är på något sätt "trashigt" att jag visar mina bröst. Men det är ju inte alls skillnad på om man har bikini på sig eller hur andra tjejer visar sina bröst på kort. Men jag bryr mig inte om det, utan med denna bild vill jag visa hur man t.e.x kan använda bh:n till. Har kollat på många olika outfits vad man kan ha bh:n under, och detta är ett sätt att ha det. Lika väl som att ha skjortan knäppt. Och det är så fint!
Valde att ha bilden svart vit för att på skjortan/blusen så är det guld nitar, och på b:hn är det silver.
Detta var bara ett exempel på vad man kan ha bh:n under :) Älskar den och kommer säkert använda den mycket i vår och framförallt sommar. Ska först bara köpa lite snygga blusar/skjortor att ha över, sen blir det perfekt!
 

EFTERLÄNGTAT

Äntligen fått hem mina efterlängtade kläder! Det var verkligen på tiden efter de här två månaderna. Ja, två månader har jag fått vänta! fanns dock andledningar, men det är ändå två månader.
Kan ni gissa vad det är?


TISDAG

Frukt bomb till frukost! Bästa målet på dagen.
Gick upp redan vid 06:00 idag för att verkligen hinna göra en bra frukost och inte stressa som jag alltid gör.
Gjorde en smoothie av kvarg, mango och kiwi. Drömgott! Sedan blev de lite Vindruvor och musik, så skön start på dagen!
Slutar 4 idag, sedan blir det åka direkt och träna! :)
Ha en bra dag


VAD SÄGER DINA FINNAR OM DIN HÄLSA?



Ansiktskarta: Vad säger dina finnar om din hälsa?

 Du har säkert ställt dig själv frågan varför du får finnar på vissa ställen, men inte andra? Har du hört talas om Face mapping? Det kan faktiskt vara ett sätt att lösa mysteriet bakom problemhy. Flera dermatologer baserar sina hudanalyser genom att koppla problemområden i ansiktet till andra delar av kroppen, lite intresant tycker jag :D

 

Flera undersökningar visar att olika zoner i ansiktet är kopplade till olika områden i din kropp och med hjälp av kartan och beskrivningarna nedan kan du se vad som kan vara orsaken till dina finnar och hur du kan förhindra att de kommer tillbaka. 

 

Zon 1 och 3: Blåsan och matsmältningen – Se över din kost, addera mer grönt och drick mer vatten. Se även till att sova ordentligt och var noga med att tvätta bort rester av schampo, balsam och stylingprodukter.

Zon 2: Levern – Här kan det vara läge att dra ner på alkoholintaget, onyttig mat eller mjölkproukter. Problem i det här området kan också vara en indikation på att man är allergisk eller känslig mot någon mat. Undvik ”nattamat”, då din lever behöver återhämta sig för att vara på topp hela nästa dag.

Zon 4 och 10: Njurarna – Se till att du håller en bra vätskenivå genom att dricka mycket vatten och dra ner på dryck som torkar ut, tex läsk, kaffe och alkohol. (Se även till att byta ut handdukar och örngott ofta. Liksom att sprita av mobiltelefonen då och då).

Zon 5 och 9: Andningsorganen – Personer som röker eller har allergier tenderar att ha acne här.

Zon 6 och 8: Njurarna  – Mörka ringa under ögonen kan vara ett resultat av uttorkning. Bottoms up på vattenglaset!

Zon 7: Hjärtat  Kolla ditt blodtryck och se även till att du inte använder smink som irriterar din hy. Se också till att träna regelbundet, få frisk luft och dra ner på mängden salt.

Zon 12: Magen – Här kan du fundera över att testa en detox eller att addera mer fiber i din kost för att hjälpa matsmältningen.

Zon 11 och 13: Hormoner – Många tjejer upplever att de får finnar i just det här området under ägglossning. Acne som kommer av stress och hormonförändringar kan ibland lindras genom att dricka mycket vatten och äta mer gröna grönsaker, men om svår acne i det här området är beständig kan det vara idé att prata med en läkare om eventuell obalans i dina hormoner.

Zon 14: Sjukdom – Utslag i det här området kan vara ett tecken på att din kropp kämpar mot bakterier för att undvika att du blir sjuk. Vila är bästa receptet!

Psst! Kom ihåg att detta är generella riktlinjer. Bara för att du får finnar på näsan betyder det INTE att du har problem med hjärtat. Har du svåra bekymmer med acne är det alltid bäst att kontakta en hudläkare eller en dermatolog för analys, tips och råd.

 

DAGENS KLÄDSEL OCH EFTERRÄTT


Skinn Jacka - Jofama By Kenza 9  T-shirt Malmö 'kommer inte ihåg affär' Bälte Pieces 
Och detta var de sista onyttiga jag äter fram till..vi börjar till min födelsedag. Imorgon börjar hårdträningen igen!

SNEAK PEAK


SÖNDAGS FRUKOST

Det senaste har söndagar alltid varit min "lyxfrukost-dag" då jag tar mig tid att göra en god och ganska stor frukost till mig själv. Och det uppskattar jag såå mycket, för dagen blir verkligen så mycket bättre än de dagar då jag varken äter något eller bara äter en banan hastigt. Not good!

Och idag kokade jag ägg (som jag förövrigt blivit helt IN LOVE i nu de senaste) och så blev de kaviar som jag också älskar, + en stoor (kanske inte ser så stor ut, men det är den) skål med naturell yoghurt och frukt! LOVE
 
Om en stund ska jag åka till Mormor för söndagslunch och mormor gör alltid (som säkert många andras) såå god mat så man mår riktigt illa efter man ätit allt! det värsta med hennes middagar är att det ALLTID är förätt, huvudrätt och efterätt. Det blir matkoma så det smäller om det..
 
Och sen för att göra verkligen döda oss så kör hon kaffe och tårta någon timme efter allt. Japp.
Men nu ska jag inte skriva mer (vet själv hur jobbigt det är att läsa allt xD) 


FÖDELSEDAGSFIRANDE

Ska snart bege mig mot min vän Cajsa och fixa mig med Jessica och förfesta lite innan vi drar vidare till Julia och firar henne ikväll med massa underbara vänner! 
Är hur taggad som helst, så kommer säkert bli en grym kväll!
 
Bloggar mer imorgon, ska verkligen komma igång nu med bloggandet har jag tänkt. Har massa jag vill dela med mig av :)
Första bilden som brunett igen, looooove it!

LÖRDAG

Jag har blivit brunett. Igen. Och jag trivs.
Än så länge iallafall, jag är ju en sån person som tröttnar så otroligt fort, jag måste skaffa mig tålamod asså.
 
Och nej, jag ska inte ha den här headern. Utan när jag har ork och lust så ska jag försöka sätta mig ner och göra en lite personligare och snyggare design, men det kommer. Inte det första jag prioriterar just nu. 
 
Har inte tagit någon bild på mig som brunett än, men det kommer la så småningom :)
 
Idag blir det att ta de lugnt och städa upp lite i mitt rum, sedan ikväll ska jag till en tjejkompis med massa andra brudar!
 
- Bjuder på den senaste bilden på mig tills jag tagit nya
Invigde då mina favorit sandaletter från märket Marenas, var faktist lite kallt men det funkade faktist.
 

Dags för blogg!

 

RSS 2.0